Agitreeneissä su tehtiin ensiksi ihan rataa oli noin kymmenen estettä... :) katsottiin hieman ohjauksia, miten kannattaisi jos pahoja suunnan vaihtoja ym.. Minni on kyllä niin ihana ohjattava kun keskittyy, kiinnitettiin minnin kanssa huomiota kontakteihin kun vauhti on kova niin meinaa hypätä kontaktin yli.. :) Uutena harjoiteltiin keinua, Minni ei juuri pamahdusta säikähtynyt, mutta meinaa olla kova vauhti joten ihan hihnassa vein ja jarrutin vauhtia..

Eilen sitten käytiin tokoilemassa, otettiin nopeasti ALO:n liikkeet kisamaisesti, 10.10 kun on meillä seuraavat kisat. Sitten aloiteltiin tunnistusnoutoa, Minni löysi hienosti oman tikun, hetken kyllä pohti mutta aina oman sieltä löysi, 3 kertaa tehtiin tämä niin että ei ollut kuin muutama tikku seassa. Sitten harjoiteltiin kaukoja ja luoksetuloihin treenattiin lisää vauhtia. Sekä noutoa otettiin, mikä vihdoin meiltä sujuu, pitkän taiston jälkeen!!! :) Ainoa asia mikä hieman mättää niin Minni meinaa roikottaa kapulaa päistä välillä, mutta eilen tein kolme noutoa ja kaikissa Minni otti keskeltä ja loppu asentokin on hieno, noudossa ollaan hienosti edistytty vaikka jo ajattelin yhdessä vaiheessa että ei tule mitään kun Minniä suorastaan yökötti koko kapula! :D

Saatiin myös ostettua Minnille kunnon rulla hakuun, jolla päästään nyt treenailemaan myös. Tähän asti ollut, joku minun itse tehty rulla. :)