Käytiin siis Minnin kanssa tänään Kouvolassa kisailemassa ja saatiin se kaivattu ykkönen. :) Minni ei ollut ihan parhaimmillaan, seuraus hieman haahuili, mutta jätöt, hyppy ja luoksetulo meni hyvin. Pisteitä saatiin 165, mutta onneksi se riitti!! :D Paikalla makuussa ei mennyt heti maate ja kuulemma tein yläkroppa liikkeen koiran noustessa sivulle, niistä rokotti ja antoi vain 7,5. Nyt sitten siirrytään avoon ei jakseta junnata tuossa alo luokassa.

Agility ryhmä meillä on nyt vaihtunut ja talvi reenataan sitten eri porukan kanssa. Ei ollut viimeksi hirveän tehokkaat treenit mikä vähän harmitti, mutta toivotaan että se ohjaaja siitä vähän reipastuu. Treenattiin tällä viikolla vaan yksittäisiä esteitä ja kontakteja ja Minni oli aivan sitä mieltä että hieman enemmän toimintaa saisi olla! :)

Päästiin myös tokopiiriin, mikä perustettiin meidän agility seuran alaisuuteen. Siinä on n. 10 koiraa ja meidän treenejä on lupautunut mm. Niemen Elina tulla vetämään. Odotan innolla hyviä vinkkejä varsinkin nyt kun tarvisi ahkerammin ruveta avo liikkeitä treenaamaan. Tokopiirin hallivuorot rahoitamme vetämällä vuorotellen pentu- ja alkeis koulutuksia. Minä siis myös pääsen/joudun vetämään parit treenit nyt syksyn aikana alkeis ryhmää, saas nähdä mitä siitäkin tulee. Nyt meillä siis tiistaisin agility ja torstaisin tokot, hyvä että säännöllisesti treenit aina on, lisäksi tietenkin tarvisi taas itsekseen muistaa treenata! ;D