Eipä ole tullut taas kirjoiteltua, joten en hirveän tarkasti ala treenailusta kertoilla.

Tokossa tällä hetkellä ollaan otettu seurauksessa hieman takapakkia, joten nyt treenataan paikkaa tiiviimmäksi kun on alkanut haahuilemaan. Hyviä vinkkejä ollaan tokopiiristämme saatu eli ei muuta kun treeniä. Keväällä aion kyllä vasta AVO:on mennä.. ;) Itse vedin alkeiskoirakoille treenit viime viikolla ja ihan hyvin mielestäni meni vaikka en aiemmin ole muille vetänyt.

Agilityyn on minni saanu mielestäni lisää vauhtia ja pysyy paremmin menossa mukana kun tässä välissä oli vaihe, että hallin hajut meinasi viedä voiton. Epävirallisissa mölli ageissa ollaan oltu, ensi kerralla mennään kyllä jo ns.seuraavaan luokkaan kun tuolla meidän seurassa on möllitkin jaettu, helppoon ja vaikeaan, mutta oli vähän turhan helppo viimeksi se helpompi rata: todella suoralinjainen, että melkein läpijuoksu. :)

Minni kuvattiin eilen ja silmät katsottiin. Simät ja kyynärät oli täysin terveet. Lonkista tuli arvio A/B, nyt sitten vain odotetaan virallisia tuloksia, mutta tällä hetkellä hyvillä mielin olen noista tuloksista! :)